nieuws

ICT-huis tijdelijk te bezoeken in Almere

bouwbreed

ICT-huis tijdelijk te bezoeken in Almere

almere – Het rondtoerende ict-huis, dat de ‘slimste woning van Nederland’ wordt genoemd, staat tijdelijk in Almere. Het huis is ingericht met de nieuwste toepassingen op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. Tot medio oktober is de demonstratiewoning te bezichtigen voor een ieder die zich op de hoogte wenst te stellen van technische hoogstandjes. De voordeur kan vanuit de luie stoel worden bediend, hetzelfde geldt voor de gordijnen en diverse screens. Het huis is ook slim door de toepassing van duurzaam materiaal in de zin van energiebesparende elementen en groene energiebronnen. Het constante leefklimaat wordt wat warmte en vochtigheid betreft, helemaal automatisch geregeld. Bij dit alles is het huis bijzonder flexibel. De woning kan onder begeleiding worden bezocht. Voorafgaand is er een presentatie in het naastgelegen Alnovum. Niet-Almeerders betalen 12 euro. Bedrijven betalen een ander tarief. Aanmeldingen kunnen worden gedaan bij stichting Smart Homes in Knegsel.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels