nieuws

Hilversum vebouwt raadhuiscomplex

bouwbreed

Hilversum vebouwt raadhuiscomplex

HILVERSUM – Burgemeester en wethouders van Hilversum hebben besloten 455.000 euro beschikbaar te stellen voor het opstellen van een plan om het raadhuiscomplex grondig te verbouwen. In het raadhuiscomplex bevinden zich behalve het stadhuis nog een aantal panden waarin de Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling en de Dienst Stadsontwikkeling zijn gehuisvest. Al deze onderkomens, met uitzondering van het monumentale raadhuis zelf, worden volledig gerenoveerd of verbouwd. De verbouwing heeft tot doel een betere publieksservice en betere werkplekken voor het personeel te bewerkstelligen. Klimaatbeheersing en de lichtinval in de kantoorruimten voldoen in de huidige situatie niet altijd aan de arbonormen. Hilversums raadhuis, naar een ontwerp van stadsarchitect Dudok, dateert van 1931 en geniet internationale faam.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels