nieuws

Heijmans eigenaar merknaam Holzmann

bouwbreed

Heijmans eigenaar merknaam Holzmann

frankfurt – De Brabantse bouwer Heijmans heeft het recht verkregen in de Benelux, Duitsland en Oostenrijk gebruik te maken van het merk Philipp Holzmann. Elders in de wereld komt de naam waarschijnlijk in handen van de Khalifa Groep. De Algerijnse bouwer staat op het punt de overname van Philipp Holzmann International af te ronden. Het Europese moederbedrijf van Philipp Holzmann komt echter grotendeels in handen van Heijmans. Holzmann International is vooral actief in Azië, Afrika en Zuid-Amerika. ‘Dat Khalifa tot in alle hoeken van de wereld gebruik mag maken van de naam Holzmann, stoort mij niet’, stelt bestuursvoorzitter J. Janssen van Heijmans. ‘Ons bedrijf concentreert zich op de Benelux en Duitsland. Daar komen we de Algerijn niet tegen.’ Curator O. Hermann wil de ontmanteling van het in staat van faillissement verkerende Frankfurter bouwer Philipp Holzmann op 17 juni afronden.

Reageer op dit artikel