nieuws

Hydraulische pomp met hoge opbrengst

bouwbreed

Hydraulische pomp met hoge opbrengst

oud-beijerland – Hi-Force Hydraulics uit Oud-Beijerland stelt de handbediende pompen van de serie HP 235 voor. Die zijn specifiek ontworpen voor gebruik met hoge tonnagecilinders die een grotere oliecapaciteit en een snelle economische cyclus vergen. De modellen HP 235 en HP 235D hebben een maximale werkdruk van 700 bar. De eerste heeft een tweewegventiel voor enkelwerkende cilinders; de tweede heeft een vierwegventiel voor gebruik van dubbelwerkende cilinders. De leverancier biedt de pompen aan met een reeds gevulde tank met 10 liter olie. De tweetraps plunjer heeft een lagedrukopbrengst van 100 kubieke centimeter en een hogedrukopbrengst van 4 kubieke centimeter per slag. Beide druktrappen schakelen automatisch om. De pompen hebben een ontlast- en veiligheidsoverdrukventiel.

Reageer op dit artikel