nieuws

Feenstra Verwarming slokt Gavema op

bouwbreed Premium

Feenstra Verwarming slokt Gavema op

lelystad – Nuon-dochter Feenstra Verwarming uit Lelystad neemt het Enschedese bedrijf Gavema over. Gavema is actief op het terrein van verhuur en onderhoud van gasapparatuur, met name verwarmings- en warmwatersystemen. Het verhuurt en onderhoudt 23.000 toestellen, telt veertien medewerkers en heeft een jaaromzet van 1,7 miljoen euro. De overname zou geen nadelige personele gevolgen hebben bij Gavema. Het management blijft ongewijzigd. De aankoop past in de strategie van Feenstra om te komen tot een dichter klanten- en servicenet. Eerder werden Bogro (Snelrewaard), Hoogkamer (Lisse), Ten Cate (Duiven) en A.EK Service (Eindhoven) overgenomen. Feenstra onderhoudt verwarmingssystemen van 600.000 woningen.

Reageer op dit artikel