nieuws

Explotatie stadion Groningen onder druk

bouwbreed

Explotatie stadion Groningen onder druk

GRONINGEN – De winstgevendheid van de vanaf eind dit jaar te realiseren Euroborg, het multifunctionele voetbalstadion van FC Groningen, komt steeds meer in het geding. Dat heeft de directie van Lalan Matrix, die onder de naam Euroborg Exploitatiemaatschappij samen met FC Groningen een groot deel van Euroborg gaat exploiteren, laten weten. Met name het voortdurende uitstel van de bouwstart en het hanteren van de kaasschaafmethode, waardoor steeds meer aan het comfort en concept van de Euroborg wordt getornd, heeft direct gevolgen voor de toekomstige bezoekersaantallen. Enkele weken geleden maakte de NV Euroborg bekend zeker 3,4 miljoen euro te moeten bezuinigen op het bouwproject.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels