nieuws

EBD levert modulaire hydraulische vrachtlift

bouwbreed Premium

EBD levert modulaire hydraulische vrachtlift

EBD Techniek, een onderdeel van de Elsto Groep, levert modulaire hydraulische goederenliften van Bären. Deze goederenliften vullen de hydraulische schaarliften aan en zijn ontwikkeld voor het transporteren van goederen met een oppervlakte van 1 of 2 pallets en een hefhoogte naar keuze. De goederenliften worden aangedreven door een enkelwerkende, hydraulische telescoopcilinder die werkt op basis van een gelijkloopsysteem. Het aggregaat is volledig buiten de liftopstelling geplaatst. Een elektromotor van 4 tot 5,5 kilowatt drijft de hydraulische pomp aan. De lift kan zo zonder put toe en neemt weinig magazijnruimte in beslag. De liftschacht is aan de bovenzijde voorzien van beplating. De constructiehoogte blijft beperkt omdat er geen aandrijving op de schacht staat. Dat maakt de lift geschikt voor kleine ruimtes. De deuren kunnen afhankelijk van de toepassing aan meerdere zijden of overhoeks worden geplaatst. Afhankelijk van de constructie kunnen meerdere stopplaatsen worden aangebracht. Alle goederenliften voldoen aan de Europese machinerichtlijnen.

EBD Techniek, Rotterdam, telefoon (010) 4373211.

Reageer op dit artikel