nieuws

Bouwradius zoekt kandidaten prijzen

bouwbreed Premium

zoetermeer – Wie krijgt de ir. J.J. van der Wal-penning? Die vraag staat momenteel centraal bij Bouwradius. ‘De onderscheiding is bestemd voor een persoon die zich in de afgelopen tijd bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt op het gebied van scholing in de bouw’, licht woordvoerder E. Zeelt van Bouwradius toe.

‘Als vanouds kan iedereen kandidaten voordragen. Een onafhankelijke jury beslist.’ De penning wordt uitgereikt tijdens de jaardag van Bouwradius die op 26 september wordt gehouden in Almelo. Dan wordt ook de ‘promotieprijs leerlingbouwplaatsen’ uitgereikt. Voor deze onderscheiding komen onder meer opdrachtgevers en aannemers in aanmerking die zich verdienstelijk hebben gemaakt bij het organiseren van leerlingbouwplaatsen. En alsof het niet op kan, wordt in september ook het beste leerbedrijf in de bouw onderscheiden. ‘Bij een goed leerbedrijf maakt opleiding en scholing wezenlijk deel uit van het totale beleid. Bouwbedrijven die dit goed doen verdienen in het zonnetje te worden gezet. Daarom organiseert Bouwradius de verkiezing voor het Beste Leerbedrijf in de bouw 2002’, aldus Zeelt. De voordrachten voor de J.J. van de Walpenning en voor de promotieprijs leerlingbouwplaatsen moeten vóór 1 juni worden gezonden aan Bouwradius (g.barnhoorn@bouwradius.nl). Suggesties voor het beste leerbedrijf ziet de organisatie voor 15 juni tegemoet (d.mets@bouwradius.nl).

Reageer op dit artikel