nieuws

Praxis doet omzet Vendex flink stijgen

bouwbreed

Praxis doet omzet Vendex flink stijgen

amsterdam – De Praxis-zaken hebben de ‘doe-het-zelf’-omzet van Vendex een stevige duw in de rug gegeven. Het concern schrijft de snelle toename van zowel resultaat als afzet in het segment vooral toe aan het succes van deze formule. In de categorie Doe-Het-Zelf steeg in 2001 de omzet met 9,5 procent. Het operationele bedrijfsresultaat groeide met bijna 27 procent. Gestimuleerd door het succes slaat Vendex als doe-het-zelfer in hoog tempo de vleugels uit. Eind maart werd overeenstemming bereikt over de aankoop van 97 Brico’s in België. Van de winkels worden er 56 geleid in een franchiseformule. Met de komst van Brico ontfermt Vendex zich over 310 miljoen euro extra.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels