nieuws

Ballast Nedam lijft New Engineering in

bouwbreed

Ballast Nedam lijft New Engineering in

nieuwegein – Ballast Nedam heeft New Engineering uit Nijkerk overgenomen. New Engineering ontwerpt en beheert ondergrondse infrastructuur voor eigenaren van kabels en leidingen voor telecom, gas, water, elektriciteit en centrale antenne-installaties. Het bedrijf heeft 21 medewerkers en heeft een omzet van 1,8 miljoen euro. Volgens Ballast Nedam komt de kennis van New Engineering van pas bij stedelijke herontwikkeling en de ontwikkeling van industriegebieden. De nieuwste aanwinst zal als zelfstandige eenheid deel uitmaken van Ballast Nedam Infra. De bouwer en baggeraar uit Nieuwegein heeft niet bekend gemaakt wat ze voor New Engineering heeft betaald.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels