nieuws

Sphinx brengt nieuwe tegelreeksen uit

bouwbreed Premium

Sphinx brengt nieuwe tegelreeksen uit

Sphinx Tiles stelt drie nieuwe badkamerseries voor. De serie Sydney meet 302 bij 398 bij 9,5 millimeter en komt er in mat wit en antraciet. De tegels hebben een strak aanzien. Bijbehorende vloertegels zijn alleen in antraciet te leveren en meten 300 bij 300 bij 8 millimeter. Bij deze reeks horen strippen in dezelfde kleuren en uit metaal en glas. De wand- en vloertegels van de reeks Fresco hebben dezelfde maten en een mat kalksteenachtig aanzien. De wandtegels zijn alleen in een crèmekleurige uitvoering te leveren; de vloertegels in crème, blauw, cotta en geel. De bijbehorende strippen doen aan fresco’s denken. Het programma voorziet ook in verschillende mozaïekstrippen. De serie Oriental komt in de basiskleuren crème, indigo en imperial red. De wandtegels zijn strak gekleurd. De vloertegels van 247 bij 247 bij 7,5 millimeter hebben een gewolkt oppervlak. Sphinx biedt er vijf verschillende strippen voor aan. De fabrikant wijst verder op de interieurvloeren in porcellanatokwaliteit. De reeks PalaZ komt nu ook in de nieuwe maat 300 bij 452 bij 9 millimeter. De andere maat is 300 bij 300 bij 9 millimeter. De tegels van deze reeks zijn onderling te combineren en komen in de kleuren lichtgrijs, beige, zandgeel, cotta en antraciet. De serie Caldante meet 300 bij 300 bij 8 millimeter en heeft de kleuren cotta, okergeel, lichtblauw en antraciet die onderling zijn te combineren.

Sphinx, Maastricht, telefoon (043) 3683434.

Reageer op dit artikel