nieuws

Scheffer: Geen rol meer voor mij binnen Imtech

bouwbreed Premium

Scheffer: Geen rol meer voor mij binnen Imtech

amsterdam – H. Scheffer stapt op als bestuursvoorzitter van technische dienstverlener Imtech. Scheffer zegt voor zichzelf geen rol meer te zien in het bedrijf na de succesvolle omvorming van Internatio-Müller in Imtech. Hij zal worden opgevolgd door R. van der Bruggen, het brein achter de transformatie van het beursgenoteerde concern. Van der Bruggen was acht jaar directeur van de technische divisie van Internatio-Müller. In 1999 trad hij toe tot de raad van bestuur. Tijdens de aandeelhoudersvergadering in april wordt Van der Bruggen definitief benoemd. ‘Het team van Imtech heeft het de laatste jaren voortreffelijk gedaan’, zegt Scheffer. ‘Van der Bruggen mag nu de kroon op zijn werk zetten: zorgdragen voor verdere groei van Imtech. Mijn toegevoegde waarde daarin is mijns inziens beperkt, dus kan ik beter stoppen.’ Scheffer weet nog niet wat hij gaat doen. ‘Ik hou in ieder geval niet van vissen. Ik ben nog jong, er komt vast wel iets anders op mijn weg.’

Reageer op dit artikel