nieuws

Projectoren geven weer met stereogeluid

bouwbreed

Projectoren geven weer met stereogeluid

Anders+Kern Presentation Systems Benelux wijst bedrijven die regelmatig presentaties houden op projectoren AstroBeam X201 en de X211. Beide apparaten wegen 3,4 kilo en hebben een lichtopbrengst van respectievelijk 1500 en 2000 ANSI lumen. Deze desktop/portable projectoren worden aangesloten op beeld- en geluidsdragers als video, tv, DVD en computers. Zij hebben twee luidsprekers voor stereoweergave. Een digitale keystonecorrectie zorgt voor onvervormde projectie. Ook beschikken de toestellen over een digitale video-interface; de standaard voor digitale en verliesvrije connectie tussen computer en projector. Anders+Kern levert naast data/video-projectoren ook plasmaschermen, (interactieve) whiteboards zoals eBeam en TeamBoard, en overheadprojectoren.

Anders+Kern, Hendrik ido Ambacht, telefoon (078) 6810988.

Reageer op dit artikel