nieuws

Positief beeld

bouwbreed

Positief beeld

Volgens het artikel ‘Jarig Breda krijgt cadeautje van bouwers’ (Cobouw van maandag 18 maart) zou ik hebben gezegd: ‘Door alle berichten over bouwfraude mogen we best laten zien waar we toe in staat zijn. Dat het niet alleen achterkamertjeswerk is’.

Deze laatste zin is mij door uw correspondent in de mond gelegd en heb ik niet uitgesproken. Bovendien wordt de suggestie gewekt dat ik bekend zou zijn met de bouwfraude en de achterkamertjespolitiek. Dat is onjuist. De activiteiten rondom Topolis zijn onder andere bedoeld om ook een keer een positief beeld over de ondernemers in de bouw af te geven, aangezien de bouwbranche alleen maar met bouwfraude kan worden geassocieerd. Niet meer dan dat.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels