nieuws

Ophangelement uit schuim absorbeert

bouwbreed

In de industrie veroorzaken geluidsoverlast en nagalm veelvoorkomende problemen als desoriëntatie, concentratieverlies, versneld optredende vermoeidheid en onverstaanbaarheid. Mavotrans lost die met de Baffle Eco op. Dit ophangelement is gemaakt van een geluidsabsorberend schuim en biedt hoge absorptiewaarden.

De leverancier biedt de maten 1250 x 625 x 50, 1250 x 410 x 50, 1250 x 625 x 37 en 1250 x 410 x 37 millimeter. De platen zijn standaard wit van kleur. Vanaf 100 vierkante meter zijn andere kleuren op aanvraag te krijgen. Deze ophangelementen zijn zeer licht in gewicht waardoor een kostenbesparing ontstaat bij transport en montage. De montage vergt weinig handelingen. Mavotrans kan het complete ophangsysteem meeleveren. Dit bestaat uit staalkabels die horizontaal tussen de muren worden gespannen met behulp van een spanner. De ophangelementen zijn standaard voorzien van ophangogen waarmee de elementen aan de staalkabels kunnen worden bevestigd. De gehele installatie kan vanaf de muurzijde worden uitgevoerd. Door deze efficiënte montage wordt tevens bespaard op de installatiekosten. De elementen zijn vervaardigd van illtec zachtschuim op basis van melaminehars. Dit materiaal heeft een hoge verouderingbestendigheid en is moeilijk ontvlambaar. Bij brand ontstaat geen druppelvorming. Mavotrans, Zoetermeer, telefoon (079) 3446363

Reageer op dit artikel