nieuws

Drie kenniscentra verwachten snel fusie

bouwbreed

Drie kenniscentra verwachten snel fusie

woerden – De kenniscentra Intechnium, SOM en VEV zijn een stap dichter bij samensmelting gekomen. Het streven is de fusie per 1 juli 2002 te realiseren. Voor de uiteindelijke vestigingsplaats is nog geen keuze gemaakt. De drie organisaties hebben in een convenant vastgelegd te komen tot een structuur waarin de drie partijen als gelijkwaardige partner samengaan. Het plan is een slagvaardige organisatie neer te zetten die zich innoverend ten dienste stelt van de bedrijfstakken installatie-, metalelektro- en elektrotechniek. De nieuwe organisatie krijgt een hybride karakter, om aan de ene kant nauwe samenwerking te bewerkstelligen en anderzijds de gesubsidieerde en commerciële activiteiten strikt te scheiden.

Reageer op dit artikel