nieuws

De Kuip als spookhuis

bouwbreed Premium

De Kuip als spookhuis

De akoestiek van de Kuip kan goed doorgaan voor een spookhuis. Het gegil en geschreeuw van supporters zorgt voor een dreigende en vaak intimiderende sfeer. Zo erg dat de supporters van de tegenpartij ervan sidderen en hun voetballers zelfs niet meer kunnen presteren. De thuisclub, zowel voetballer als supporter, daarentegen gaat zich steeds beter op zijn gemak voelen. De voetballers scoren het ene doelpunt na het andere. Dat is een interessant gegeven. Je ontwerpt een stadion en ondertussen ben je mede verantwoordelijk voor het succes van de voetbalploeg. ‘In het verleden behaalde resultaten bieden een garantie voor de toekomst.’ Zou dit zinnetje voortaan worden toegevoegd in elk bestek voor een voetbalstadion?

Reageer op dit artikel