nieuws

Schaalvergroting bedrijfsterrein Sneek

bouwbreed Premium

Schaalvergroting bedrijfsterrein Sneek

sneek – Bedrijfsterrein De Hemmen in Sneek wordt uitgebreid met 25 hectare. Het huidige gebied langs de A7 begint vol te raken. Per jaar geeft de gemeente zoín vijf hectare grond uit. Om ook in de toekomst aan de vraag te kunnen voldoen, is uitbreiding nodig, vindt de gemeente. De uitbreiding grenst aan het huidige terrein. De aankoop past ook in de plannen van de Structuurschets A7. Daarin staat dat Sneek is aangewezen als ÈÈn van de locaties waar bedrijvigheid zich kan ontwikkelen. Dat de Waterpoortstad de komende jaren nog verder gaat groeien, is te verwachten. Uit onderzoek blijkt dat de werkgelegenheid in 2001 met 3,9 procent is gegroeid, hoger dan de gemiddelde groei in Nederland. De gemeenteraad buigt zich eind deze maand over de voorgenomen uitbreiding.

Reageer op dit artikel