nieuws

Impulsgever denkt met bewoner mee

bouwbreed Premium

Impulsgever denkt met bewoner mee

Besam stelt onder de naam UniSlide een schuifdeurautomaat voor. Deze is 145 millimeter hoog en 147 millimeter breed. De voorziening kan 100 kilo in beweging brengen. De zogeheten Unican is een ‘intelligente’ impulsgever die de impuls voor openen en deurbeveiliging combineert. Het systeem past zich volgens de leverancier aan de menselijke gedragingen aan, evenals aan de voorwerpen die nabij de deur staan. Dat gegeven maakt een fotocel overbodig. De deur is vrij te programmeren met de snelheden van openen en sluiten. Ook rook- en brandmelders kunnen worden aangesloten. De draaideurautomaat PowerSwing meet in hoogte en diepte 110 millimeter en bedient enkele en dubbele deuren.

Besan Nederland, Ede, telefoon (0318) 698969

Reageer op dit artikel