nieuws

Heijmans ziet af van koop Martin Wurzel

bouwbreed Premium

Heijmans ziet af van koop Martin Wurzel

rosmalen – Martin Wurzel Baugesellschaf in J¸lich wordt niet overgenomen door Heijmans. Deze is na onderzoek in de boekhouding van het Rijnlandse bedrijf tot de conclusie gekomen liever met een ander Duits bedrijf in zee te gaan. Wurzel kent een lange geschiedenis. Het metselde al in 1760 voor het groothertogdom Hessen. Vorig jaar realiseerde het met 160 medewerkers een omzet van 27 miljoen euro in de wegenbouw, landinrichting en handel in grondstoffen. ìWe hebben Martin Wurzel van de buitenkant bekeken, gesprekken gevoerd en wilden de firma graag overnemen. Na onderzoek van de boeken hebben we onze mening moeten bijstellen.î, aldus F. van Lith van Heijmans. Daarmee heeft Heijmans de interesse om oostwaarts uit te breiden niet verloren. Actief wordt gezocht naar mogelijkheden om de positie in met name in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen te versterken. Heijmans is in Duitsland al vertegenwoordigd met de werkmaatschappij Heijmans Bau.

Reageer op dit artikel