nieuws

Bouwer Scholtens is West-Frieslands beste

bouwbreed Premium

Bouwer Scholtens is West-Frieslands beste

hoorn – Bouwbedrijf Scholtens uit Andijk mag zich de beste West-Friese onderneming van 2001 noemen. Het familiebedrijf ontving de ondernemingsprijs gisteren uit handen van minister Netelenbos. Scholtens onderscheidt zich volgens de jury op personeels- en milieubeleid. Het bedrijf kent een vierdaagse werkweek voor 55-plussers, een betalingsregeling voor kinderopvang en goede opleidingsmogelijkheden. Bovendien hecht het veel waarde aan duurzaam bouwen. De jury prijst ook het lef van de onderneming.Scholten realiseert in eigen beheer omvangrijke projecten in verval geraakte locaties binnen de bebouwde kom. Daarmee heeft het een positieve bijdrage geleverd aan het imago van de regio. Voorafgaand aan de prijsuitreiking sprak minister Netelenbos over de bereikbaarheidsproblemen van West-Friesland. Zij riep het bedrijfsleven op bij te dragen aan de aanleg van de tweede Coentunnel.

Reageer op dit artikel