nieuws

Moeder van UpRight vraagt uitstel van betaling

bouwbreed Premium

WRCarpenter North America, de moedermaatschappij van hoogwerkerfabrikant UpRight, heeft uitstel van betaling gevraagd. Het bedrijf heeft dit vrijwillig gedaan in het kader van Chapter Eleven van de Amerikaanse faillissementswet. Dat betekent dat onder die wet een betalingsregeling wordt bedacht voor nog niet-betaalde leveranties en een reorganisatieplan wordt opgesteld. Leverancies zijn volgens dit hoofdstuk van de faillissementswet verplicht aan UpRight te blijven leveren.

Het bedrijf zelf valt al sinds juni van vorig jaar onder Chapter Eleven. In september 2001 is de productie van machines, die maanden had stil gelegen, hervat. De verreikerdivisie van UpRight is inmiddels aan Volvo verkocht (zie elders op deze pagina).

Reageer op dit artikel