nieuws

Elshout naar Janssen de Jong

bouwbreed

Bouwconcern Janssen de Jong Groep uit Son en Breugel neemt wegenbouwer Elshout uit Breda over. Daarmee is een einde gekomen aan de zoektocht naar een infra-bouwer in West-Brabant.

Hoewel de overnamebesprekingen nog niet helemaal zijn afgerond, gaat bestuursvoorzitter E. Krul van Janssen de Jong ervan uit dat Wegenbouwmaatschappij Elshout op korte termijn zal worden toegevoegd aan zijn bedrijf. Bij Elshout werken ongeveer 45 personen, die samen een omzet realiseren van 11 miljoen euro. Door de overname bestrijkt het bouwconcern op het gebied van infrastructuur, projectontwikkeling en bouw nu de gehele provincie Brabant. Ook heeft het bedrijven in Gelderland, Overijssel en Limburg.

“Nu we ook in Breda zitten, is het Westen erg dichtbij gekomen. Elshout biedt ons een mooie springplank naar Rotterdam en Den Haag”, maakt Krul geen geheim van de ambities van Janssen de Jong. De groei van het bouwconcern, inmiddels met een omzet van 350 miljoen euro, niet ten koste mag gaan van de intensieve relaties met opdrachtgevers. “We willen groot worden door klein te blijven.” Eind vorig jaar kocht het toenmalige management samen met Gilde Investment Management het snelgroeiende bouwconcern uit Son en Breugel. Daardoor is de zelfstandigheid van het gewilde bouwconcern gewaarborgd.

Reageer op dit artikel