nieuws

Fusie Amsterdamse bouwbedrijven

bouwbreed Premium

De Amsterdamse bouwbedrijven Grijzenhout-Frankenhout en Deko Aannemingsmaatschappij gaan samen verder onder de naam GF-Deko. Door de fusie ontstaat een bedrijf met 120 medewerkers en een omzet van 45 miljoen gulden.

De bedrijven willen door samen te gaan de continuïteit waarborgen. Directeur en eigenaar W. Deegen van Deko heeft aangegeven binnen vijf te willen stoppen, maar had geen opvolger. “Door de fusie is dat mooi opgelost”, zegt directeur L. Bronkhorst. Hij verwacht dat het samengaan de markt- en concurrentiepositie zal verbeteren. “We zullen flexibeler zijn en grotere opdrachten aan kunnen.” Overigens wil Bronkhorst voorlopig niet veel groter worden.

Beide bouwondernemingen, actief op de onderhouds-, verbouw- en renovatiemarkt, zijn sinds juli administratief al één, maar zullen vanaf december onder dezelfde naam gaan werken. “Vandaag gaan we alle borden vervangen”, aldus Bronkhorst.”

Reageer op dit artikel