nieuws

Conexpo rekent op buitenlander

bouwbreed Premium

Voor buitenlandse bezoekers van de Amerikaanse vakbeurs voor bouwmateriaal en -materieel Conexpo-Con/Agg in Las Vegas staat een groot aantal vertalers klaar. Bovendien kunnen zij vanaf de beurs gratis met bedrijf en familie e-mailen met op de beursvloer opgestelde computers.

De beursorganisatie verwacht rond 25.000 buitenlanders op een totaal bezoekersaantal van 125.000. Bij de vorige editie van deze driejaarlijkse beurs, in 1999, kwamen 135.000 mensen opdagen en ook toen kwam één van elke vijf van buiten de VS. Uit onderzoek is gebleken dat meer dan 90 procent van de bezoekers directe beslisbevoegdheid heeft.

Van dinsdag 19 tot en met zaterdag 23 maart 2002, dagelijks van 9 tot 17 uur, zullen de exposanten hun producten tonen. Dat is in de eerste plaats grondverzet- en bouwmaterieel, maar ook hef- en hijstoestellen, aggregaten en betonmixers, betonpompen, toeslagstoffen en dergelijke.

De 2300 exposanten tonen hun waar op een oppervlakte van 175.000 vierkante meter, zowel binnen als buiten.

Tegelijkertijd met de Conexpo wordt de vakbeurs voor onderdelen en systemen voor elektrisch, hydraulisch en pneumatisch gereedschap IFPE gehouden.

Verder is er de deelbeurs voor informatietechnologie, waarop soft- en hardware, cad-toepassingen en dergelijke worden tentoongesteld.

Tijdens de beurs is er een randprogramma. Zo kunnen de bezoekers korte cursussen volgen en zijn er meer dan 120 lezingen over grondverzet, beton en veiligheid.

Reageer op dit artikel