nieuws

Arcadis in zee met Delta Lloyd

bouwbreed

Ingenieurs- en adviesbureau Arcadis en Delta Lloyd Vastgoed gaan samen bedrijventerreinen en locaties voor woningen, winkels en kantoren in ontwikkeling brengen. De beide ondernemingen hebben daartoe een joint venture opgericht.

De joint venture, Wocomm Nederland genaamd, gaat namens Arcadis en Delta Lloyd Vastgoed gronden verwerven voor projecten. Arcadis brengt uitgebreide kennis en ervaring in op het gebied van planontwikkeling en grondexploitatie. Delta Lloyd Vastgoed heeft de financiële kennis en de ervaring in vastgoedontwikkeling en -beleggingen.

Volgens J. van de Poll van Arcadis heeft de samenwerking tussen de bedrijven vooral voordelen. “Twee sterken spelers in deze markt combineren hiermee hun kennis en ervaring. De markt profiteert omdat we samen gemeenten kunnen bijstaan in het ontwikkelen van nieuwe gebieden, en nu ook daar financiële ondersteuning voor kunnen bieden in de vorm van investeringsgelden.”

Reageer op dit artikel