nieuws

Rodamco haakt af bij Maasboulevard Venlo

bouwbreed Premium

Rodamco Nederland BV uit Amsterdam haakt af als belegger in het Maasboulevard-project in Venlo. Dat heeft de gemeente gisteren bekend gemaakt. Rodamco is sinds vijf jaar bij de plannen betrokken. Het project gaat 250 miljoen gulden kosten. De gemeente Venlo gaat nu alleen met het Limburgse 3W Vastgoed verder, waarbij 3W de rol van belegger overneemt.

In Venlo moeten langs de Maas nieuwe winkels, horeca, en appartementen komen. In december zou met de sloop van de huidige vervallen gebouwen worden begonnen. Ook zou er na die sloop archeologisch onderzoek plaatsvinden. De datum van 1 december wordt nu niet meer gehaald. Rodamco haakt af omdat er te weinig zekerheid zou zijn over wie zich als grote trekkers langs de Maasboulevard zullen vestigen.

Reageer op dit artikel