nieuws

Personen

bouwbreed

Drs. G.L.M. (Goof) Hamers (48) is benoemd tot directeur van Imtech Marine & Industrie. Hiervoor was hij werkzaam als algemeen directeur van de Delta Container divisie van ECT en daarvoor president-directeur van Fokker.

Per 1 januari 2002 is dr.ir. I.W. Koster benoemd tot directeur van Crow, het kenniscentrum voor verkeer, vervoer en infrastructuur. Hij is nu nog plaatsvervangend directeur bij ingenieursbureau Continental Engineering in Amsterdam, daarvoor was hij werkzaam bij TNO Milieu, Energie en Procesinnovatie en bij Ecotechniek, dochter van Koninklijke Wegenbouw Stevin.

Interface, ontwerper en producent van professionele vloerproducten, heeft Cees Arensman (42) benoemd tot Sales Director Benelux. In deze nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor de Sales & Marketing in Nederland, België en Luxemburg.

F.J.A. Stoop is benoemd tot adjunctdirecteur van Van Mierlo Bouwmaatschappij BV. Stoop is ruim dertig jaar in dienst bij Van Mierlo. Stoop zal zich nu gaan richten op de aansturing van de inkoop, de calculatie en de productie.

Bij Iv-Consult BV in Papendrecht is ir. E. Vegt benoemd tot afdelingshoofd projecten. Als manager projecten zal hij multidisciplinaire projecten zo efficiënt en effectief mogelijk organiseren en als lid van het management team nauw betrokken worden bij het bepalen van het beleid.

Reageer op dit artikel