nieuws

Schiphol Real Estate richt nieuw fonds op

bouwbreed Premium

De vastgoeddochter van de Schiphol Group, Schiphol Real Estate, gaat een luchthavenvastgoedfonds oprichten. Via dit niet beursgenoteerde fonds, dat de naam A.C.R.E Fund krijgt, wil Real Estate een deel van zijn vastgoedportefeuille openstellen voor professionele beleggers. Vrijkomende middelen gaan naar nieuwe investeringsprojecten.

A.C.R.E Fund krijgt een omvang van 400 miljoen euro en zal in eerste instantie bestaan uit kantoren en bedrijfsruimten met een logistieke functie die te vinden zijn op het luchthaventerrein van Schiphol. Later komen daar objecten van andere luchthavens waar Schiphol Real Estate vastgoed heeft ontwikkeld, bij. Schiphol Real Estate is op vastgoedterrein actief in zowel binnen als buitenland, waaronder Rotterdam Airport en luchthaven Malpensa in Milaan.

Reageer op dit artikel