nieuws

Internetpagina praat W-installateur bij

bouwbreed Premium

InstallatieWeb maakt door middel van een zoekmachine de informatie van ruim driehonderd fabrikanten en leveranciers van werktuigbouwkundige installatiebenodigdheden toegankelijk. Door de koppeling met de internetsites van fabrikanten en leveranciers werkt de site als adresboek en als naslagwerk.

Via www.installatieweb.nl verschijnt maandelijks een nieuwsbrief. Gebruikers kunnen langs deze elektronische weg over het vak discussiëren en naar regio een vacaturebank raadplegen. Fabrikanten, leveranciers en installateurs kunnen de zoekmachine kopiëren naar hun eigen site. De initiatiefnemers ontwikkelden tevens WarmteWeb om consumenten over werktuigbouwkundige installatieproducten en diensten te informeren en waar zij een regionale installateur kunnen selecteren.

Reageer op dit artikel