nieuws

Installatietak Polynorm naar Halder

bouwbreed Premium

Polynorm is onderhandelingen begonnen met de Haagse investeringsmaatschappij Halder over verkoop van installatiedivisie Flamco. Dat heeft het Bunschotense bedrijf bekend gemaakt.

Polynorm gaat zich geheel richten op de productie van onderdelen voor de automobielindustrie. De divisies bouw en installatie wil het concern daarom afstoten.

Polynorm en Halder hebben inmiddels een intentieverklaring ondertekend “op basis waarvan een exclusieve onderhandeling zal beginnen”. De Haagse investeerder heeft volgens Polynorm interesse in alle productiefaciliteiten en verkoopkantoren van Flamco in heel Europa. Streven is om de transactie dit jaar af te ronden. Vakbonden zijn al ingelicht over de voorgenomen verkoop. De ondernemingsraden van Polynorm en Flamco zijn om advies gevraagd.

De Eindhovense deurenfabrikant Doorwin toonde eerder interesse in Polynorm’s deuren- en kozijnendivisie Bruynzeel, maar die overname ketste af. Polynorm heeft inmiddels de reorganisatie van de bouwdivisie zelf ter hand genomen.

Reageer op dit artikel