nieuws

Bijzondere garantie voor huizenkoper

bouwbreed Premium

Projectontwikkelaar Bouwfonds Langewold uit Zuidhorn komt met een naar eigen zeggen ‘uniek’ woongarantieplan voor kopers van een woning.

De Langewold Woongarantie geeft huizenkopers vier zekerheden. Zo biedt de ontwikkelaar een garantieprijs voor de huidige woning van de potentiële kopers. Langewold koopt de woning van de koper als deze nog niet is verkocht. Wel blijft de koper vrij om de woning nog zelf tegen de hoogste prijs te verkopen. Verder biedt de ontwikkelaar een ‘woonlastbescherming’. Raakt de koper arbeidsongeschikt dan biedt Langewold hem gedurende tien jaar een tegemoetkoming van 230 gulden in de woonlasten.

Een derde zekerheid is GIW-garantie die de koper beschermt als een aannemer om welke reden dan ook zijn verplichtingen niet nakomt. Als laatste biedt de Drentse ontwikkelaar cliënten de kans de woning tegen de oorspronkelijke prijs weer terug te verkopen aan Langewold.

Reageer op dit artikel