nieuws

ANC brengt nieuwe lijn hefsteigers

bouwbreed Premium

ANC Platforms en Hoists BV uit Eersel heeft een nieuwe lijn modulaire hefsteigers geïntroduceerd. De serie is genaamd WP2000. De eerste tien machines werken bij het WTC in Amsterdam, de nieuwbouw van Interpolis in Tilburg en de nieuwbouw op het Chasséterrein in Breda. Tot de eerste gebruikers behoren Heijmans Bouw en Wilma Materieel.

De machines kunnen worden samengebouwd tot een dubbelmast hefsteiger met maximale platformlengte van 11,5 meter. Het hefvermogen bedraagt dan 1400 kilo. Met een lengte van 4,5 meter is het hefvermogen 2000 kilo.

Alle drive-units zijn voorzien van een centrifugaal vanginrichting en tanden looprollen. Hekwerken kunnen onderling worden gefixeerd. Standaard zijn de steigers, die op een zelfrijdende onderwagen met heftruckwielen staan, uitgerust met bevestigingen voor tenten. De machine is CE gekeurd door TüV Sud Deutschland.

Reageer op dit artikel