nieuws

Vermeer Leidingen koopt Hommel

bouwbreed

Vermeer Leidingen is met directie en aandeelhouders van Hommel Aannemingsmaatschappij in Oud-Vossemeer in gesprek over de overname van Hommel. De verwachting is dat de definitieve overname binnen enkele weken zal plaatsvinden.

Hommel is een kabel- en leidingbedrijf dat vooral actief is in Zeeland en Brabant. Vorig jaar behaalde het bedrijf met zo’n honderd medewerkers een omzet van circa 8 miljoen euro. De overname heeft geen nadelige gevolgen voor de werkgelegenheid. Hommel blijft onder eigen naam opereren als rayon van Vermeer Leidingen.

Voor Vermeer betekent de overname een geografische versterking en uitbreiding van de organisatie. Bovendien past deze in het beleid van Dura Vermeer om niet alleen autonoom, maar ook door acquisities verder te groeien.

Reageer op dit artikel