nieuws

Veegmachine met gepatenteerde verbeteringen

bouwbreed

Importeur Verhagen uit Leiden komt met de zitveegzuigmachine LION 14000 in een elektrische en een hybride uitvoering. Het laatste betekent dat de machine is uitgevoerd is met een benzinemotor én een accupakket.

De LION heeft een hooglossende opvangbak van 130 liter en is voorzien van drie gepatenteerde systemen voor de hoofd- en zijborstel en het filtersysteem. Het laatste is dubbel uitgevoerd en wordt tijdens het vegen automatisch gereinigd. De veger corrigeert zelf de druk van de hoofdborstel. De zijborstels sturen mee in de bochten. De veger werkt met een motor van 2,5 kilowatt. De accu’s leveren 240 Ampère-uur. De werkbreedte mét zijborstels bedraagt 1400 millimeter. Die borstels zijn onafhankelijk te bedienen en in snelheid te regelen.

Reageer op dit artikel