nieuws

Op maat en in vorm

bouwbreed Premium

Lafarge Gips presenteert onder de noemer foldDesign gebruiksklaar gefreesde, gebogen of op maat gezaagde gipskartonplaten. Zo ontstaan vormdelen die de afbouwer eenvoudig op de locatie kan monteren. Ingewikkelder objecten vergen veel vakmanschap, tijd en volgens de fabrikant vaak onnodig materiaalverlies. Lafarge denkt dat foldDesign de problemen bij de afwerking van complexe driedimensionale vormen, zoals brandwerende bescherming rond dragende constructies of afwerking van ventilatiekanalen, voorkomt. De afbouwer kan de vormdelen in elkaar vouwen en aan de draagconstructie bevestigen. Ook kan de fabrikant de vormdelen volledig verlijmd en schilderklaar aanleveren. Lafarge opende voor foldDesign een fabriek in het Duitse Neunkirchen.

Lafarge Gips, Delfzijl, telefoon (0596) 646821.

Reageer op dit artikel