nieuws

Kort geding tegen Centraal Beheer

bouwbreed

Verzekeraar Centraal Beheer wil ten onrechte de schade die is ontstaan door het instorten van de schouwburg Het Park in Hoorn niet uitbetalen. Dat is de inzet van een kort geding dat aannemer Heddes heeft aangespannen tegen het verzekeringsbedrijf.

“Heddes Bouw is van mening dat de verzekeraar ten onrechte heeft aangegeven geen dekking te verlenen op de Construction All Risk-verzekering (CAR-verzekering), van het project Schouwburg Het Park te Hoorn”, zo licht bedrijf toe. Centraal Beheer weigert de schade te dekken omdat tijdens de bouw fouten zijn gemaakt.

Volgens de aannemer is de CAR-verzekering afgesloten namens alle betrokken partijen, voor de duur van een project en is de schade ook gedekt als die ontstaat doordat er fouten zijn gemaakt.

Reageer op dit artikel