nieuws

Aanstellingen

bouwbreed

O. Reijers uit Leiden is de nieuwe directeur van het Erfgoedhuis in Drenthe. Reijers, nu nog projectmanager arbeidsmarkt bij het Hoofdbedrijfsschap Detailhandel Nederland, treedt per 1 oktober in dienst en volgt interim-directeur Geerlings op. Het Erfgoedhuis in Assen is een stichting met als doel op onafhankelijke wijze overheden, particuliere organisaties en particulieren te ondersteunen op gebied van met name monumentenzorg, archeologie, welstand en moderne architectuur. Per 1 januari 2002 fuseert het Erfgoedhuis met het Drentse Welstandstoezicht.

Sander van Vreumingen (25) is aangesteld als business analyst bij de investeringsmaatschappij Halder Invest BV in Den Haag. Halder Invest BV maakt deel uit van Halder Holdings BV die onder andere in Nederland risicodragend vermogen verschaft aan middelgrote ondernemingen.

Reageer op dit artikel