nieuws

Bricsnet groeit tegen de klippen op

bouwbreed

Bouwsoftwareleverancier Bricsnet groeit tegen de klippen op. De omzet steeg dit eerste halfjaar met bijna 70 procent tot 2,5 miljoen euro. Bricsnet, ooit opgezet door twee architecten, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldleverancier van software voor vooral architecten en engineers. Maar ook software voor de bouw en beheer van vastgoed zit inmiddels in het pakket.

Het bedrijf heeft recent branchegenoot Constructeo overgenomen. Oude en nieuwe investeerders hebben opnieuw 10 miljoen euro in het bedrijf gestopt om nieuwe ontwikkelingen mogelijk te maken. Op grond hiervan – en met bouwreus Vinci als partner – verwacht Bricsnet voor het hele jaar de gestelde doelen ten aanzien van het bedrijfsresultaat te behalen.

Reageer op dit artikel