nieuws

Bouwer Van der Leij maakt weer winst

bouwbreed Premium

Bouwbedrijf Van der Leij heeft vorig jaar een nettowinst geboekt van ruim achthonderdduizend gulden. In 1999 werd nog een verlies geleden van 1,2 miljoen.

De omzet van het bedrijf, dat zich met name richt op renovatie- en restauratieklussen in de Randstad, steeg met ruim tien miljoen naar 52,6 miljoen gulden. Voor dit jaar verwacht de directie een omzetstijging van meer dan 10 procent en een verdubbeling van het resultaat. In haar jaarverslag laat Van der Leij weten grootschalige en ingewikkelde nieuwbouwprojecten niet meer zelfstandig op te pakken. De directie constateert dat het bouwbedrijf ‘niet voor dit soort werkzaamheden is geëquipeerd’. “Dit betekent dat wij grootschalige en ingewikkelde nieuwbouwprojecten alleen in een samenwerkingsverband met een andere bouwpartner zullen uitvoeren.”

Reageer op dit artikel