nieuws

Ballast Nedam lijft Laudy Bouw in

bouwbreed

Het bijna anderhalve eeuw oude bouwbedrijf Laudy Bouw uit Sittard staat op het punt overgenomen te worden door Ballast Nedam. De bedrijven voeren afsluitende onderhandelingen over de overdracht van het volledige aandelenpakket.

Laudy Bouw realiseerde vorig jaar met 145 medewerkers een omzet van 34 miljoen euro. Het bedrijf richt zich op zowel utiliteits- als woningbouw. Bovendien is Laudy in Limburg actief op het gebied van restauratie en bouwservice. Met de overname beoogt Ballast Nedam de positie van zijn divisie Bouw en Ontwikkeling verder uit te breiden en zich sterker in het Zuidoosten van land te nestelen. Laudy Bouw blijft opereren als zelfstandige eenheid en behoud zijn identiteit. Directeur J. Corten blijft topman van de onderneming.

Reageer op dit artikel