nieuws

Verbouwingen

bouwbreed

In de voormalige Adventkerk aan de Lindenlaan in Amstelveen is de eerste paal geslagen voor het appartementengebouw De Linden. Wethouder C.C.L.M. Stevens van ruimtelijke ordening heeft hiervoor de officiële handeling verricht. Het gebouw telt vijftig koopwoningen en is ontworpen door architectenbureau Aantjes in Doorn. Het is ontwikkeld door Planoform Amsterdam BV.

Directeur J. van Gelder van de Amsterdamse Woonstichting De Key, heeft de renovatie van de flats De Witte Balkons in Amsterdam-Noord officieel afgesloten. De drie flatgebouwen zijn zowel van binnen als buiten grondig aangepakt. De entrees zijn ook vernieuwd en voorzien van plafondschilderingen. De woningen worden te koop aangeboden aan de huurders.

Voor de uitbreiding en interne verbouwing van het St. Maartenscollege in Voorburg is de eerste paal geslagen door wethouder A. Jelsma. HBG Utiliteitsbouw is verantwoordelijk voor de realisatie van het nieuwe hart van het schoolgebouw.

Reageer op dit artikel