nieuws

Spierings levert 250ste kraan af

bouwbreed

Spierings Kranen te Oss, fabrikant van vouwkranen, heeft bij de Roosendaalse kraanverhuurder Heros haar 250ste kraan afgeleverd. Spierings bestaat inmiddels ruim 14 jaar, zodat de gemiddelde jaarproductie op achttien stuks uitkomt.

De nieuwste aanwinst van Heros is het jongste model uit het Spieringsprogramma, de SK488-AT4. De kraan, op de foto uitbundig begroet door het personeel van Heros, is onder meer voorzien van een personenlift, die de machinist naar de op twee punten te bevestigen kraancabine brengt.

De nieuwe kraan is heel luxe uitgevoerd, onder meer met een luchtgeveerde bestuurdersstoel, radio-CD-speler, elektrische ramen en cruise-control. De cabine van de kraan heeft standaard zonneschermen rondom, een intercom en een radio-CD-speler.

Spierings zit nu ruim een jaar in het nieuwe bedrijfspand in Oss en de productiesnelheid neemt in de op de productie toegesneden nieuwe fabriek toe. De orderportefeuille is goed gevuld, onder meer met opdrachten uit Duitsland, Belgie, Zwitserland en Groot-Brittannië.

Spierings werkt aan de eerder aangekondigde vouwkraan op rupsen, maar eerder, in 2002, moet het prototype gereed zijn van de opvolger van de populaire drie-asser SK365-AT3.

Het personeel van kraanverhuurder Heros viert de komst van de nieuwe kraan van Spierings uitbundig.

Reageer op dit artikel