nieuws

Meeloopstapelaar Mitsubishi heft ton

bouwbreed Premium

Mitsubishi levert onder de noemer SBP10K een elektrische meeloopstapelaar met een maximaal hefvermogen van een ton. Een ergonomische disselarm groepeert alle bedieningsfuncties op de stuurhendel. Deze bedieningsarm heeft een dubbele bediening.

De aandrijving meet 688 millimeter en het chassis 800 millimeter. De motor maakt gebruik van een elektronische regeling. De spits toelopende vorken zijn speciaal ontworpen voor het hanteren van pallets. De stapelaar komt met een simplexmast met een hefhoogte tot 1500 millimeter of met een duplexmast, zonder vrije heffing, met een maximale hefhoogte van 2900 millimeter. Het remsysteem regenereert energie die naar de batterij gaat. De stapelaar remt automatisch als die in de achteruit-stand staat of als de ‘gashendel’ wordt losgelaten.

Alle handelingen met één bedieningshendel op het stuur.

Reageer op dit artikel