nieuws

Weekend Porto te winnen

bouwbreed

De Woningwet is 22 juni precies 100 jaar geleden ondertekend. Ter ere hiervan begint een quiz over een eeuw bouwen en wonen in Nederland. Acht winnaars van de voorronde gaan door naar het finaleweekend op 23 en 24 juni in Rotterdam waar ze verder strijden om een weekend Porto.

Om de honderdjarige Woningwet te vieren, heeft het Nationaal Comité ‘100 jaar wonen’ een groot aantal activiteiten georganiseerd. Een voorbeeld is de landelijke tentoonstelling 6,5 miljoen woningen in Las Palmas Rotterdam.

Daarnaast heeft het Comité de nationale woonquiz uitgeschreven, waar deelnemers kans maken op een weekend Porto, de tweede Culturele Hoofdstad van Europa. De voorronde van de quiz bestaat uit drie vragen die te vinden zijn op de website www.thuisstad.nl.

Acht winnaars worden uitgenodigd voor een geheel verzorgd finaleweekend op zaterdag 23 en zondag 24 juni in Rotterdam. Dan krijgen de deelnemers opdrachten en vragen over 100 jaar wonen.

Reageer op dit artikel