nieuws

Vernieuwde series magazijntrucks van Hyster

bouwbreed

Geveke Intern Transport heeft zijn leveringsprogramma uitgebreid met vijf vernieuwde series magazijntrucks van Hyster.

Alle modellen zijn standaard uitgerust met een SEM-tractiemotor, een combiregelsysteem van Hyster en een elektrische remfunctie met energieterugwinning.

Alle modellen zijn tevens standaard uitgerust met een bedrijfsurenteller en batterijconditiemeter, ook alle zijn verkrijgbaar met verschillende vorklengten.

De stapelaar R1.2-1.5 heeft een volledig elektrische stuurinrichting met indicator die de stand van de wielen aangeeft. De elektromagnetische rem wordt bediend door een dodemanspedaal. De zit/sta-pallettruck RP2.0-3.0 heeft dezelfde uitrusting.

De stapelaar met uitklapbaar platform S1.2-1.5S heeft een nieuw ontworpen dissel en bedieningshendels met nieuwe elementen. Deze uitklapbare stapelaar is voorzien van zijdelingse beschermarmen. De handpallettruck P1.8-2.2 heeft dezelfde uitrusting en is bovendien voorzien van een disselkop met schakelaars voor de hef- en daalfuncties. De vork kan worden voorzien van inschoefrollen.

De orderverzamelaarstruck L02.0 en L02.0L heeft een bestuurdersplatform met een zachte vloermat en een verstelbare rugleuning. De ‘L’ la is bovendien voorzien van een hefplatform en een batterijcompartiment waarop de bestuurder kan staan.

Alle modellen van de vernieuwde serie hebben een onderhoudsintervalbewaking die is ingesteld op 300 uur. Componenten en vorken van de hele serie zijn uitwisselbaar.

Reageer op dit artikel