nieuws

Rijkswegen A4 en A20 dagenlang afgesloten

bouwbreed

Delen van de rijkswegen A20 en A4 in de buurt van Rotterdam zullen deze zomer door werkzaamheden dagenlang gesloten zijn voor alle verkeer. De werkzaamheden worden in drie fasen uitgevoerd.

De A20 is het eerst aan de beurt. Deze weg zal in de richting Hoek van Holland, tussen de knooppunten Kleinpolderplein en Kethelplein, van zaterdagavond 14 juli 21.00 uur tot donderdagavond 26 juli 21.00 uur dag en nacht afgesloten zijn. Al het verkeer wordt omgeleid via de Van Brienenoordbrug.

In het weekeinde van vrijdag 20 juli tot maandag 23 juli wordt de A4 richting knooppunt Benelux tussen de knooppunten Kethelplein en Benelux, dag en nacht afgesloten. Ook dat verkeer zal via de Van Brienenoordbrug worden omgeleid.

Ten slotte is de A20 in de richting Gouda/Utrecht tussen de knooppunten Kethelplein en Kleinpolderplein van vrijdag 27 juli tot vrijdag 10 augustus dag en nacht afgesloten. Al het verkeer dat die richting op moet, wordt omgeleid via de Beneluxtunnel en de Van Brienenoordbrug.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels