nieuws

Bouwer Tetteroo in andere handen

bouwbreed

Aannemingsbedrijf Tetteroo uit Leidschendam wordt overgenomen. Het bedrijf komt in handen van de huidige directeur J. van der Sloot en beleggingsmaatschappij A. van Herk uit Rotterdam. Commercieel-directeur N. Tetteroo blijft als adviseur aan de onderneming verbonden.

De tachtigjarige firma Tetteroo heeft vooral naam gemaakt als scholenbouwer. Ook werden utiliteitswerken gerealiseerd zoals diverse politiebureau’s en de hoofdkazerne van de Koninklijke Marechaussee in Den Haag. Als woningbouwer is Tetteroo actief op de Vinex-locaties Leidschenveen, Leidsche Rijn, Houten en Almere.

Het bedrijf met tachtig werknemers zal voortaan aan de weg timmeren onder de naam Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling. Naast algemeen directeur J. van der Sloot vervult H. Pegge de functie van commercieel directeur. Plan is extra accenten te leggen op projectontwikkeling, nieuwbouw en de financiering van werken en onderhoud.

Reageer op dit artikel