nieuws

Beaufort groeit in vijf maanden tot 180 miljoen gulden omzet

bouwbreed

De Beaufort Holding in Soesterberg breidt uit met twee besloten vennootschapen, gericht op prefab skeletbouw en systeembouw. Binnen vijf maanden is daardoor onder de paraplu van Beaufort een groep ontstaan van zeven ondernemingen met een gezamenlijke omzet van 180 miljoen gulden. De bedrijven hebben zeventig werknemers in dienst.

J. Burgwal, samen met J. Brouwer de stamvader van de Beaufort Holding, noemt zijn groep de enige echte onafhankelijke prefabgroep in Nederland. Als volgende uitbreiding staan op stapel de bouw van betonfabrieken in Maastricht en Utrecht. “Wij zijn in staat een totaalconcept te realiseren. Projecten worden verzorgd van louter constructieve ruwbouw tot totale interne afbouw en inrichting. De aannemer hoeft alleen nog maar te zorgen voor een uitvoerder op de bouw.”

Reageer op dit artikel