nieuws

Partij aandelen BAM NBM herplaatst

bouwbreed

BAM Personeelsparticipatiemaatschappij BV heeft alle in haar bezit zijnde aandelen Koninklijke BAM NBM NV herplaatst. Het gaat in totaal om 825.856 gewone aandelen, oftewel een belang van 8,24 procent in het geplaatste aandelenkapitaal van BAM NBM.

Door het samengaan van BAM met de NBM bouw- en infrabedrijven heeft BAM Personeelsparticipatiemaatschappij haar functie voor een belangrijk deel verloren.

Van het totale pakket zijn 150.000 aandelen (circa 1,5 procent van het aantal uitstaande aandelen BAM NBM) ingekocht door BAM NBM. Deze zullen in portefeuille worden gehouden en in de toekomst worden ingezet voor aandelen- en/of optieplannen voor het management.

De overige 675.856 aandelen (ongeveer 6,74 procent van het aantal uitstaande aandelen BAM NBM) zijn herplaatst bij institutionele beleggers in binnen- en buitenland.

Reageer op dit artikel